Monday, July 6, 2015
បុកទឹកគ្រឿងសាច់ជ្រូក
បុកទឹកគ្រឿងសាច់ជ្រូក
គ្រឿងផ្សំ
- សាច់ជ្រូក
- ខ្ទឹមក្រហម
- ម្ទេសក្រៀម
- ប៉េងប៉ោះទុំ ( ចិញ្ច្រាំអោយម៉ត់ )
- អំពិលទុំ ស្ករស ទឹកត្រី ម្សៅស៊ុប
បន្លែ អន្លក់សម្រាប់ញ៉ាំជាមួយម្ហូបបុកទឹកគ្រឿងសាច់ជ្រូក រួមមាន ផ្កាខាត់ណា ត្រសក់ ពពាយ ការ៉ុដ ស្ពៃក្ដោប និងសណ្ដែកគួរ ....៕
វិធីធ្វើ
- ដំបូង ត្រូវយកសាច់ជ្រូកមកចិញ្ច្រាំជាមួយខ្ទឹមក្រហម និងម្ទេសក្រៀម អោយម៉ត់
- ដាក់ប្រេងឆាចូលក្នុងខ្ទះទុកអោយក្ដៅ រួចដាក់ សាច់ជ្រូក ដែលចិញ្ច្រាំចូលគ្នាជាមួយ ម្ទេសក្រៀមនិង ខ្ទឹមក្រហមឆាត្រប់ចុះឡើង បន្ទាប់មកដាក់ ប៉េងបោះ ស្ករស ម្សៅស៊ុប ទឹកត្រី អំបិល និង ទឹកបន្តិច រំងាស់ទុកអោយពុះមួយសន្ទុះ
- ទើបដាក់អំពិលទុំចូល ភ្លក់មើលអោយល្មមតាមការចូលចិត្ត ( រស់ជាតិជូរអែម ) ទុកអោយពុះម្ដងទៀត ដួសដាក់ចាន រួចជាការស្រេច ។
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment