Monday, July 6, 2015
ទឹកដោះគោពោត
ទឹកដោះគោពោត
- 2 ពោតផ្លែ
- 500 មីលីលីត្រទឹក, 20 ក្រាមស្ករ 100ml ទឹកដោះគោស្រស់ (ផ្អែមឬសាបជាជម្រើសរបស់អ្នក)
2. ធ្វើដូចម្តេចដូចនេះម្តាយយ៉ាងស្រទន់!
- ពោតនចិតយកតែសាច់
- បន្ទាប់មកដាក់ពោតនិងទឹកចូលដើម្បីដាំឲ្យពុះ(អាចដាំជាមួយស្នូលក៏បានបន្ទាប់ចាំយកចេញ) ។ ចាំប្រហែល 10 នាទីរហូតដល់ពោតឆ្អិន។
- រង់ចាំពោតត្រជាក់, ហើយចាក់ពោតចូលក្នុងម៉ាសីុនក្រឡុក។
- បន្ទាប់មកបានត្រងកាកចេញ យកតែទឹក។
បន្ទាប់មកយកទឹកពេាតបានត្រងដាក់លើចង្ក្រានដាំ សូមចងចាំថាត្រូវកូររហូត,
- នៅពេលដែលទឹកពុះប្រហែល 2 នាទីបន្ទាប់មកដាក់ស្ករចូលកូរឱ្យរំលាយស្កររួចភ្លក់រសជាតិចូលចិត្តរសជាតិផ្អែមអាចថែមស្ករ
- ជាចុងក្រោយគ្រាន់តែចាក់ទឹកដោះគោស្រស់ចូលកូរឱ្យឆ្អិនម្តងទៀតគឺអាចញាុំបានហើយ។
សូមឲ្យអ្នកទទួលបានទឹកដោះគេាពោតដ៏ផ្អែមឆ្ងាញ់ទាំងអស់គ្នា។
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment