នំជើងជ្រូក ឬ នំកំប៉ុង
នំជើងជ្រូក ឬ នំកំប៉ុង
ក- គ្រឿងផ្សំ
ម្សៅខ្សាយ ១កំប៉ុង
ទឹកក្តៅ ១កំប៉ុងកន្លះ
ដូងកោស ១ក្តាប់
ពងមាន់១
សណ្តែកបាយត្រាំទឹកក្តៅហើយចំហុយ ១ក្តាប់
ប៉ិគក់ ហាន់ល្អិតៗ ១ក្តាប់
ស្ករ ១ស្លាបព្រាបាយ
អំបិល ចុងស្លាបព្រាកាហ្វេ
កំប៉ុងចៀននំ
ខ- របៀបធ្វើ៖
១- លាយម្សៅចូលជាមួយទឹកក្តៅអោយសព្វ ទើបចាក់គ្រឿងទាំងអស់ចូល លាយអោយសព្វ។
២- ដាក់ឆ្នាំងដាំខ្លាញ់អោយក្តៅ
៣- ដួសម្សៅលាយហើយដាក់កំប៉ុង ចៀនរហូតទាល់តែក្រហម ទើបគាស់ចេញ ហើយចៀនអោយក្រហមស្រួយ។
៤- អាចបរិភោគលេងធម្មតាក៏បាន ឬទ្រាប់សាលាដ ត្រសក់ជីរ ជ្រលក់ទឹកត្រីផ្អែម ក៏បាន។
No comments:
Post a Comment