Monday, June 29, 2015

សាច់មាន់ដូងអាំង


                                                                     សាច់មាន់ដូងអាំង

១- ប្រលាក់សាច់មាន់ ជាមួយម្រេចបុក អំបិល ស្ករស ប្រេងខ្យង (បើគ្មានប្រេងខ្យង ដាក់ទឹកត្រី) ម្សៅឆា និង រមៀត ទុកចោលប្រហែល១៥នាទី។
២- ដោតសាច់មាន់ រៀបជាបន្ទះៗ ក្នុងចង្កាក់
៣- កោសដូងចាស់ ជាសរសៃៗ
៤- យកដូង ទៅផ្តិតសង្កត់នឹងសរសៃដូង អោយជាប់ល្អ ហើយយកទៅអាំង អោយឆ្អិន។
៥- បរិភោគជាមួយជ្រក់ល្ហុង ឬ ជ្រក់ត្រសក់ជូរអែម។

No comments: