ឆ្អឹងជំនីរអាំង Grilled ribs
គ្រឿងផ្សំ Ingredients:
ឆ្អឹងជំនីរ ១គីឡូ -- 1kg pork ribs
ស្ករ ១ស្លាបព្រាបាយ -- 1 table spoon sugar
ទឹកឃ្មុំ ១ស្លាបព្រា -- ២ table spoon honey
អំបិល កាចស្លាបព្រាកាហ្វេ -- 2/3 teaspoon salt
ម្រេចគ្រាប់ ២ស្លាបព្រាកាហ្វេ -- 2 teaspoon of whole black pepper
ម្សៅឆាស៊ីវ ២ស្លាបព្រាកាហ្វេ -- 2 table sppon Char Siu powder or 1 table spoon of char siu sticky paste.
ស្រាស ២ស្លាបព្រាបាយ -- 2 table spoon cooking wine
ខ្ទឹមបំពង់ ៤ដើម -- 4 stalks of green onions, chopped.
ប្រេងឆា ៤ស្លាបព្រា -- 4 table spoon cooking oil
ឆ្អឹងជំនីរ ១គីឡូ -- 1kg pork ribs
ស្ករ ១ស្លាបព្រាបាយ -- 1 table spoon sugar
ទឹកឃ្មុំ ១ស្លាបព្រា -- ២ table spoon honey
អំបិល កាចស្លាបព្រាកាហ្វេ -- 2/3 teaspoon salt
ម្រេចគ្រាប់ ២ស្លាបព្រាកាហ្វេ -- 2 teaspoon of whole black pepper
ម្សៅឆាស៊ីវ ២ស្លាបព្រាកាហ្វេ -- 2 table sppon Char Siu powder or 1 table spoon of char siu sticky paste.
ស្រាស ២ស្លាបព្រាបាយ -- 2 table spoon cooking wine
ខ្ទឹមបំពង់ ៤ដើម -- 4 stalks of green onions, chopped.
ប្រេងឆា ៤ស្លាបព្រា -- 4 table spoon cooking oil
របៀបធ្វើ To prepare:
១- បុកម្រេចអោយម៉ដ្ឆ រួចចាក់ទៅក្នុងចាន លាយអំបិល ស្ករ ទឹកឃ្មុំ ម្សៅឆាស៊ីវ ស្រាស កូរអោយសព្វ។
1- Grind the pepper then mix it with salt, sugar, honey, char siu powder, and cooking wine.
២- យកឆ្អឹងជំនីរ ប្រលាក់គ្រឿង ទុកកន្លះម៉ោង មុននឹងយកទៅអាំង។
2- Marinate the ribs with the ingredients, leave it for 20min prior to grilling.
៣- យកប្រេងឆា កំដៅអោយក្តៅ រំលីងជាមួយខ្ទឹមបំពង់ (ហាន់ល្អិតៗ) រួចយកទៅលាប ឆ្អឹងជំនីរ នៅពេលអាំងឆ្អិន ដើម្បីផ្តល់ក្លិនក្រអូប និង សោភណ័ណភាពអាហារ។
3- In a small pot, heat the cooking oil, add chopped green onions, still it, then apply it to the ribs prior to serving.
១- បុកម្រេចអោយម៉ដ្ឆ រួចចាក់ទៅក្នុងចាន លាយអំបិល ស្ករ ទឹកឃ្មុំ ម្សៅឆាស៊ីវ ស្រាស កូរអោយសព្វ។
1- Grind the pepper then mix it with salt, sugar, honey, char siu powder, and cooking wine.
២- យកឆ្អឹងជំនីរ ប្រលាក់គ្រឿង ទុកកន្លះម៉ោង មុននឹងយកទៅអាំង។
2- Marinate the ribs with the ingredients, leave it for 20min prior to grilling.
៣- យកប្រេងឆា កំដៅអោយក្តៅ រំលីងជាមួយខ្ទឹមបំពង់ (ហាន់ល្អិតៗ) រួចយកទៅលាប ឆ្អឹងជំនីរ នៅពេលអាំងឆ្អិន ដើម្បីផ្តល់ក្លិនក្រអូប និង សោភណ័ណភាពអាហារ។
3- In a small pot, heat the cooking oil, add chopped green onions, still it, then apply it to the ribs prior to serving.
No comments:
Post a Comment