Tuesday, June 30, 2015

ឡាបសាច់ជ្រូក


                                                                  ឡាបសាច់ជ្រូក
គ្រឿងផ្សំ
- សាច់ជ្រូក ( ចិញ្ច្រាំអោយម៉ត់ )
- តៅហ៊ូដុំ ( ហាន់ជាដុំតូចៗល្មម ) 
- ខ្ទឹមស ខ្ទឹមក្រហម ហាន់ជាបន្ទះស្ដើងៗ
- ស្លឹកក្រូចសើច ជីរណា ហាន់ជាសសៃស្ដើងៗ
- ទឹកក្រូចឆ្មា
- អង្ករលីង ( បុកអោយម៉ត់ )
- ស្ករស ម្សៅស៊ុប ទឹកត្រី អំបិល
- បន្លែមាន ត្រសក់ សណ្ដែកគួរ ការ៉ុត ស្ពៃបូកគោ និងមានបន្លែជាច្រើនទៀតតាមចំណូលចិត្ត
វិធីធ្វើ
- យកសាច់សាច់ជ្រូកទៅស្ងោអោយឆ្អិន រួចស្រង់ចេញ ទុកមួយអន្លើ
- តៅហ៊ូយកទៅចៀន រួចទុកមួយអន្លើ
- យកចានថ្មីមួយមកដាក់ សាច់ជ្រូកដែលស្ងោរឆ្អិនហើយ តៅហ៊ូ ខ្ទឹមស ខ្ទឹមក្រហម ស្លឹកក្រូចសើច ជីរណា អង្ករលីង ម្សៅស៊ុប ទឹកត្រី ស្ករស អំបិល និង ទឹកក្រូចឆ្មា រួចច្របល់ចូលគ្នាអោយសព្វចូលជាតិ ភ្លក់មើលអោយល្មមតាមការចូលចិត្ត រួចជាការស្រេច ។

No comments: