Monday, June 29, 2015

ការ៉េមពេាត


ការ៉េមពេាត
ពេាតមិនត្រឹមតែអាចធ្វើជា នំ និង បង្អែមទេ តែអាចយកមកធ្វើជាការ៉េមទៀតផងណា បើរស់ជាតិធានាថាពិតជាមិនអាចភ្លេចបានទេ
គ្រឿងផ្សំៈ
3 ពោត
4 ស៊ុតក្រហម
ទឹកដោះគោ 300ml
Whipping cream 200ml ក្រែម
200 ml ស្ករស
អំបិល បន្តិច
Vannilla 2 ស្លាបព្រា
ជំហានទី 1:
លាងពេាតនិងប្រើកាំបិតកាត់យកសាច់ពេាតដូចក្នុងរូប ហើយដាក់ដាំទាំងសាច់និងផ្លែជាមួយទឹកដោះគោ whipping creamឲ្យពុះ ហើយដួលពពុះចេញទុកប្រហែល 20 នាទីរហូតដល់ពោតទន់ ដួលផ្លែេពាតចេាល ហើយទៅក្រឡុកឲ្យម៉ត ហើយ ត្រងកាកចេញយកតែទឹក.
ជំហានទី 2ៈ
យកសុ៊តក្រហម ស្ករស អំបិល vannila វាយឲ្យរលាយចូលគ្នា ហើយយកទៅលាយជាមួយពេាតដែលក្រឡុកហើយ.
រួចដាក់ចូលទូរទឹកកក6-7 ម៉ោងគឺអាចបរិភោគបានហើយ។
ជូនពរអ្នកទាំងអស់គ្នាទទួលបានជោគជ័យ!
ចំណាំ: អ្នកត្រូវយកចេញមកហើយប្រើស្លាបព្រាច្របល់វារៀងរាល់ 2 ម៉ោង 1 ដង វានិងធ្វើឲ្យការ៉េមរបស់អ្នកម៉ត និង ទន់ល្អ.

No comments: