Monday, July 6, 2015

Cup Cakes


                                                                   នំ cupcakes
ប៊ឺសាប 230g
ស្ករ 300g
6 ស៊ុត
vanilla 10ml
ម្សៅមី 390g
ម្សៅដុតនំ 15g
អំបិល 2.5g
ទឹកដោះគោ 120ml
រឿងផ្សំសម្រាប់ cupcakes cream
- 460g ប៊ឺសាប
- ស្ករ icing 480g
- ទឹកដោះគោ 30ml
- vanilla 15ml
ចំណាំ នំcupcakes ប៊ឺ:ត្រូវវាស់គ្រឿងផ្សំឲ្យគ្រប់ចំនួន, អ្នកគួរតែទិញជញ្ជីងអេឡិចត្រូនិអាចវាស់ 1 ក្រាមឬ 0,1 ក្រាម។
ការណែនាំអំពីរបៀបធ្វើ cupcakes
ជំហានទី 1: យកប៊ឺចេញពីទូទឹកកកទុកប៊ឺរហូតទាល់តែទន់។
លាយម្សៅមីនិងម្សៅដុតនំ អំបិល ចូលគ្នាហើយាំទុកមួយលែកសិន,
ជំហានទី 2: ដាក់ប៊ឺជាមួយស្ករចូលវាយដោយឧបករណ៍វាយពង ពេលវាយចូលគ្នាហើយដាក់ស៊ុតចូល១ហើយវាយច្របលឲ្យសព្វ បានដាក់ស៊ុតចូល១ទៀតធ្វើបែបនេះរហូតដល់អត់ស៊ុត។
ជំហានទី 3: ដាក់ 1/3 ម្សៅមីចូលប៊ឺដែលវាយហើយច្រលបឲ្យសព្វ, រួចចាក់ទឹកដោះគោចូលច្របលឲ្យសព្វ ធ្វើបែបនេះរហូតអស់ម្សៅនិងទឹកដោះគេារួចបន្ថែម vanilla និងកូរឱ្យសព្វ។
ជំហានទី 4: ប្រើស្លាបព្រាដួលម្សៅដាក់ចូលក្រដាសcupcake ដក់ម្សៅចូលទៅក្នុងក្រដាសតែបីភាគបួនបានហើយព្រោះពេលដុតនំនិងរីកឡើង។
ជំហានទី 5: ដុតនំនៅ កំដៅ360F ដឺក្រេ សម្រាប់ 20 នាទី។ បន្ទាប់មកទុកឱ្យត្រជាក់។
វិធីធ្វើ ប៊ឺ cupcakes
ជំហានទី 1: វាយ butter ជាមួយម្សៅសរ 120 ក្រាមឲ្យសព្វ បន្ទាប់មកបន្ថែមម្សៅស្ករដែលនៅសល់ចូលទៅវាយបន្ត។ បន្ថែម vanilla និងទឹកដោះគោនិងលាយរហូតដល់ចូលគ្នាល្អ។
ជំហានទី 2: ចាក់ ក្រែមចូលថង់ហើយច្របាច់លើ cupcakes។
ខ្ញុំសូមជូនពរឱ្យអ្នកទទួលបានជោគជ័យនិងរូបមន្តឆ្ងាញ់ជាមួយនឹង cupcakes ប៊ឺឆ្ងាញ់ជាមួយនឹងការណែនាំពី ម្ចាស់ក្សត្រីស្មោះស្នេហ៍.
ប្រភព៖ម្ចាស់ក្សត្រីស្មោះស្នេហ៍.

No comments: